## Virginia Ryan White Cross-Parts Collaborative Quality Management Advisory Committee (QMAC) Meeting Wednesday, August 23, 2023

**Time:** 8:00am to 4:00pm

**Location:** Holiday Inn Conference Center

20 Sanford Drive, Fredericksburg, VA 22406

**Invitees:** QMAC Members

**Goals:** Share best practices related to the Virginia Ryan White Quality Improvement activities and discuss strategies to improve the QMAC infrastructure.

<u>Time</u>	Allocated time	Speaker/Facilitator	<b>Topic</b>
8:00am	60 minutes	All	Registration Coffee/Breakfast
9:00am	15 minutes	QMAC Co-Chair Juan Pierce	Welcome & Introductions
9:15am	30 minutes	Safere Diawara/ Camellia Espinal	VDH Updates
9:45am	30 minutes	QI Subcommittee Katrina Comolli	Education Moment: CQM Assessment Results
10:15am	15 minutes	Consumer	Consumer Story
10:30am	15 minutes	Break	
10:45am	45 minutes	Tinika McIntosh-Amouzouvi	RWHAP B Performance Measures by Service Category/ Provide and Unified Eligibility
11:30 am	30 minutes	Michelle Jessee	VCU Peer Review Overview
12:00pm	60 minutes	LUNCH	
1:00pm	90 minutes	All	Subcommittees: Introductions, Attendance, Work plan and Special Projects
2:30pm	15 minutes	Lynea Hogan	Subcommittee Report Out
2:45pm	15 minutes	Break	
3:00pm	30 minutes	RW Part A (EMA, TGA) RW Part C (Carilion, VCU, EVMS, UVA, CAN, CAHN,MW, Inova) RW Part D (UVA, Inova) RW Part F (VCU, Inova)	Updates from Ryan White Cross-Parts
3:30pm	15 minutes	Kimberly Scott	Wrap-up, Open Questions & Parking Lot
3:45pm	15 minutes	QMAC Co-Chair Juan Pierce	Adjournment